• Скъпи родители и приятели,

    Българско неделно училище „Св. Иван Рилски“ в Кеймбридж и Българско неделно училище „Възраждане“  в Питърбороу ви канят на празничен концерт по случай 24 май – Деня на българската писменост и култура. Тържеството ще се проведе на 19 май от 13:00 до 15:00 часа в залата на John Clare Theatre, Peterborough Central Library, Broadway, Peterborough, PE1 1SQ.

    Подготвили сме изключително интересна програма, в която ще вземат участие учениците от двете училища, а спецални гости ще са ни народната певица Нели Андреева и двете и дъщери Калина и Йоана. Вероятно познавате името на Нели Андреева, която е солист на Ансамбъл „Филип Кутев“ и създател и ръководител на Вокално студио „Нуша“.

    След концерта предвиждаме и “after party”, което ще се проведе в залата на Saxon community centre, Norman Road, Peterborough, PE1 5LD от 3:30 до 6:00 часа.

    На концерта се влиза с предварително закупени билети, които може да заплатите на учителите през учебните съботи или по банков път, по сметката на училището. Ако изберете втория вариант, не забравяйте да посочите вашето име като основание за плащането. Цената на билета е £5.

    Моля, преди закупуването на билета по банков път, пишете на мейла на училището(www.ivanrilskischool@gmail.com), за да имаме контакт за обратна връзка с Вас!